dissabte, 22 d’abril de 2017

ELS PROJECTES DE TERCER

Durant el segon trimestre els alumnes de tercer han estat treballant per projectes dins de l'àrea de Medi. Cada classe va escollir mitjançant votacions quin tema o pregunta volia investigar com a punt de partida del projecte. A 3r A va sortir escollida la pregunta: Com va néixer la primera persona? i a 3r B : Com era i quan va néixer la primera persona?
Mitjançant el treball en grups van fer un gran treball de recerca d'informació, d'investigació i de posada en comú. 
A 3r A vam fer fóssils de tribolites i a 3r B vam fer pintures rupestres utilitzant cacao, cafè, cúrcuma, pimentó i sorra. Va ser molt divertit fer els pigments i pintar amb canyes i amb les mans tal i com ho feien els homes prehistòrics. 

El Centre de Recursos Pedagògics de Badalona ens va prestar unes maletes amb rèpliques d'eines i de ceràmica de la prehistòria. Van ser de gran ajut per aprendre més sobre l'elaboració d'eines i sobre l'art prehistòric.A partir de grups de treball cooperatius els alumnes de tercer vam elaborar murals amb mapes esquemes, resums, fotografies i dibuixos de tot allò que havien après durant el projecte. 

Finalment, vam exposar els nostres projectes als companys i les companyes de primer i un altre dia a les nostres famílies. L'assistència va ser un èxit i va ser tota una experiència molt positiva per a tots. Vam demostrar tot el que havíem après realitzant els projectes. Estem molt satisfets de la bona feina que hem fet!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada