dimecres, 21 de febrer del 2018

CREIX AMB EL PEIX

Divendres passat, els nens i nenes de 3r vam anar a Mercabarna per fer una activitat relacionada amb el peix. Un cop vam arribar-hi vam visitar el Centre Interactiu del Peix, on es van explicar les fases del procés pel que passa el peix i el marisc des de la captura fins l’arribada al plat.
També vam visitar una empresa peixatera en la qual vam poder veure diferents tipus de peixos i, a més a més, ens van explicar les principals característiques de cadascun d’ells.
Desprès vam fer un recorregut per les instal·lacions del Mercat Central del Peix i, com que ja començàvem a tenir una mica de gana, ens vam anar a dinar. El dinar va estar elaborat amb productes del mar i vam tastar calamars, bunyols de bacallà, lluç arrebossat... Tot era boníssim!
Després de dinar ens van deixar una estoneta lliure per jugar i, per últim, vam mirar un vídeo i vam fer una activitat que es deia “toca-toca”. Us podeu imaginar en què consistia aquesta activitat? Doncs sí, ho heu esbrinat! Ens van deixar tocar els peixos!!!

La veritat és que vam acabar esgotats però vam gaudir moltíssim del dia!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada