dimecres, 15 de gener del 2020

Experiment amb gelatina neutra a 3er

Els infants de tercer hem estat científis per uns dies i hem realitzat a finals del primer trimestre un interessant i divertit experiment amb gelatina neutra.

Primerament s' ha repartit la gelatina en tres pots diferenciats: el pot de control on no es feia res, el pot on els infants ficaven les mans netes i el pot on ficaven les mans brutes.









Després s' han tapat els pots deixant-los descansar unes setmanes per veure més endavant què passaria.



Després els infants han anat omplint una fitxa de seguiment on apuntaven la pregunta que s' havien fet al respecte, les seves hipòtesis, els materials emprats i el procediment seguit a l' hora de fer l' experiment tot seguint el mètode científic.




Passades les setmanes d' espera els infants han començat a fer les seves primeres observacions i a enregistrar-les a la fitxa de seguiment. Han vist que han sortit microbis al pot de mans netes i brutes, que ha canviat de color, que ha passat a estat líquid i sobretot que feia molta pudor. A partir d' aquí han extret les seves pròpies conclusions i han comprobat si les seves hipòtesis inicials del que passaria s' han complert o no.








Ha estat super interessant i divertit!!! Continuarem gaudint d' aquestes experiències tant vivencials en breu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada